DE VÂNZARE Bar/Restaurant/Club, Taganga, Magdalena, Columbia, calle 13 No 1-07

DE VÂNZARE - Cod. 30862

  • Tipologie: Bar/Restaurant/Club
  • Zona: 73 m²
  • Camere: 1
  • Podea: 1

Café Bonsai este o cafenea bine stabilit în micul sat de pescari Taganga câțiva pași distanță de plajă, care a adus, începând cu anul 2010, un gust al Europei în regiune. Este renumit printre turiștii naționale și internaționale pentru pâine sale stil european, meniul de mic dejun variat, cel mai bun de cafea de mile în jurul (de fapt, "cea mai bună ceașcă de cafea în întreaga America de Sud" este o declarație de multe ori făcută), sandwich-uri originale, salate sănătoase și bogate și o atmosferă primitoare, care combină mari produse locale cu rețete europene pregătite cu mândrie și dragoste: un loc unic în regiune.
Dintre toate marile opțiuni de restaurante în Taganga, acesta a reușit să devină al doilea cel mai bine cotat loc pentru a mânca în Taganga pe tripadvisor (din 27-02-2017). Meniul este extinsă și are multe de oferit pentru o gamă largă de gusturi și preferințe, de la iubitorii de carne la vegani. Este un loc în care mulți turiști se întoarcă în fiecare zi în timpul șederii lor în Taganga. Combinația dintre aer condiționat în interiorul și WiFi rapid face un loc popular pentru oameni pentru a scăpa de căldură Tagangan și lucrează pe computerul lor. In afara terasa are vedere la plajă, unde puteți urmări pescarii care pleacă și se întorc cu o captură proaspătă. În interior, există în prezent cinci mese / 16 locuri. În afara există în prezent patru mese / 10 locuri și spațiu pentru una sau două mai multe tabele.
Pentru potențialii cumpărători
bună organizare, procese de afaceri buna si un model de afaceri pe deplin legale au fost întotdeauna prioritatea noastră. Acest lucru înseamnă că preluarea Café Bonsai, fie local sau străin (de asemenea, în ceea ce privește viza de muncă), este lipsit de obstacole. Cafeneaua are un nume de brand foarte bun și un acces pe piață. Secretul rețete Bonsai sunt documentate și ușor de înțeles; furnizorul de contacte cu cele mai bune produse pentru cel mai bun preț sunt stabilite și sigure: totul este configurat pentru o tranziție lină.
Din experiența noastră, un nou proprietar va fi prezentat cu diverse posibilități: în acest moment, Café Bonsai este mon deschis - sat, de la 8 dimineața până la 15. Mai multe ore de deschidere (repornirea foarte popular Grătarul, de exemplu) este o opțiune foarte fezabilă, precum și de livrare și oferte speciale zilnice / saptamanale. Piața vegan recent deschis prezinta un potențial pozitiv pentru continuarea extinderii.
Pe scurt, un loc bine organizat și foarte popular, care-i metodele de lucru actuale și standardele pot fi ușor continuată de către un nou proprietar, dar, în același timp, oferind suficient spațiu pentru a extinde și dezvolta în continuare în zonele existente sau noi.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB