Realigro.ro este primul motor imobiliar internaţional de căutare în care puteţi căuta anunţuri cu case de vânzare din Columbia

Proprietate de vânzare în Columbia

Columbia se îndreaptă spre nord-vest cu Panama, spre est cu Venezuela și Brazilia și spre sud cu Ecuador și Peru.

Își împărtășește limitele maritime cu Costa Rica, Nicaragua, Honduras, Jamaica, Haiti și Republica Dominicană.

Dacă sunteți în căutarea unei proprietăți de vânzare în Columbia dorim să aruncăm o privire asupra pieței imobiliare a performanței sale.

Între ianuarie și martie 2018 au fost vândute 42.052 de case noi, cifră negativă, dacă luăm în considerare faptul că în primul trimestru al anului 2017 au fost vândute 50.043 unități. Cu toate acestea, vânzările au crescut cu 11% față de ultimul trimestru al anului trecut.

Nici un sector nu a fost scutit de contracția economică pe care Columbia a suferit-o în 2016 și 2017.

Recuperarea se întâmplă, deși mai lent decât se aștepta.

Ați putea fi interesat de proprietăți de vânzare în Columbia și este interesant să știți că creșterea proprietăților ar deprecia prețul locuințelor din Bogotá.

Pe de altă parte, trebuie remarcat faptul că 2018 a avut rezultate mai bune, rezultatul condițiilor economice mai favorabile pentru columbieni. Această premisă se reflectă în sectorul construcțiilor care a înregistrat o creștere comparativ cu dezvoltarea comercială din ultimul trimestru al anului trecut.

Analizând orașul, putem observa că vânzările Cali au înregistrat cea mai mare creștere, egală cu 24,1%, înregistrând un nivel record față de cel înregistrat în urmă cu 22,2% (22,2%). În contrast, Bogotá continuă ca orașul cu cea mai mică creștere a eșantionului, înregistrând o contracție de 25,2% în aprilie 2018, în comparație cu cele șase luni din urmă.

Înainte de a investi în proprietăți de vânzare în Columbia, este util să știți care sunt cele mai bune orașe pentru a trăi și a investi în.

Medellín este cel mai bun oraș apreciat de locuitorii săi, 77% cred că lucrurile merg bine, iar în comparație cu Bogotá, acest indicator a ajuns la 34%. Pe de altă parte, 80% dintre locuitorii din Medellín spun că sunt mândri de orașul lor, față de 62% din Cali. Alte orașe care au un grad ridicat de mândrie și unde să investească în proprietăți de vânzare în Columbia ar fi o afacere majoră sunt: ​​Barranquilla, Manizales, Bucaramanga și Santa Marta.

 Variabilele care sunt cele mai importante în evaluarea orașelor cele mai bune pentru a căuta proprietăți de vânzare în Columbia sunt securitatea sau percepția că cetățenii se comportă bine. Cele mai bune orașe de trăit în Columbia în 2018 sunt: ​​Medellín, Barranquilla, Manizales, Santa Marta și Pereira.

Medellín este o municipalitate columbiană, capitala departamentului Antioquia, este cel mai populat oraș al departamentului și cel de-al doilea ca mărime din țară.

Barranquilla este al doilea cel mai bun oraș pentru a trăi și a cumpăra proprietăți de vânzare în Columbia în 2018. Acest oraș este capitala departamentului Atlantic și este situat pe malul vestic al râului Magdalena, la doar câțiva kilometri de gura sa Marea Caraibelor. Este un port aerian, maritim, fluvial și de comunicare. Barranquilla este un oraș înconjurat de peisaje naturale frumoase, cum ar fi Bocas de Ceniza și Puerto Colombia, cu digul istoric și plajele sale.

Manizales este al treilea cel mai bun oraș pentru a trăi în Columbia în 2018. Este o municipalitate columbiană, capitala departamentului Caldas.

Santa Marta este unul dintre cele mai bune orașe de trăit în Columbia în 2018. Această capitală a Departamentului Magdalena, este al doilea oraș mai vechi din America de Sud și este situat între Sierra Nevada de Santa Marta, cu una dintre cele mai înalte vârfuri din țară și Marea Caraibelor, are o rețea vastă de ecosisteme unice și cu resturi arheologice ale culturii Tayrona și este foarte atractivă datorită diversității sale de faună și floră, precum și a siturilor sale culturale și istorice

Hartă, evoluție prețuri și statistici

Legate de Imobiliare

Cod. 37895

DE VÂNZARE Casă rustică, Columbia, Cundinamarca, Subachoque, Via Subachoque

12,364,409.75RON
DE VÂNZARE
Casă rustică

76700 m²
Manuela este situat în Subachoque, Cundinamarca. 45 minute cu mașina de la Bogota. Vederi frumoase, case liniștite, cu camere și băi, grajduri, lacur...
O mare oportunitate. Tunelul de Est (în construcții) valorificare ridicată! CASE SUPER MODERNE IN CONDO CU ZONELE MARITIME SI FINISAJE CEA MAI BUNE, T...
Cod. 37396

DE VÂNZARE Casă rustică, Columbia, Antioquia, El Carmen de Viboral, Vereda La Chapa

817,699.63RON
DE VÂNZARE
Casă rustică

6240 m²
Noua fermă nouă la un preț convenabil și proiecții de evaluare ridicată! Acesta este situat la 3 km de El Carmen de Viboral (Antioquia) și este comple...
Cod. 37167

DE VÂNZARE 2 camere, Columbia, Bogota, Bogota, Carrera 23 # 134 a 24

618,220.49RON
DE VÂNZARE
2 camere

84 m²
Etajul 3 Aparatament cu 2 dormitoare, 2 apartamente pentru baie. 2 balcoane mari cu vedere spre un parc. Bucătărie deschisă cu masă de piatră, Spălăto...
Cod. 37142

DE VÂNZARE Fermă, Columbia, Cundinamarca, Talauta, 4 km out

234,965.00RON
DE VÂNZARE
Fermă

40000 m²
construi casa ta sau pot face pentru tine. 170.000 de euro aproximativ. pentru desenele prezentate.
Cod. 36994

DE VÂNZARE Altele (terenuri), Columbia, Cundinamarca, El Penon, near approx. 4 kilometers

234,965.00RON
DE VÂNZARE
Altele (terenuri)

50000 m²
alegeți care LOT-1 st. ONE NUMAI vândute va fi de 70.000 de euro pentru idei de 50.000 mp mp. 250 mp construite pentru 170.000 de euro.
40.000 mp cu o suprafață de 250 mp. Casa. NOU construit pentru tine. Alegeți design, vezi EXEMPLE
8 Hotel Bungalows, sau o casă particulară construită, alegeți design.price este de aprox. poze. sunt idei.
Cod. 36814

DE VÂNZARE Fermă, Columbia, Cundinamarca, Talauta, Talauta

1,648,587.97RON
DE VÂNZARE
Fermă

500000 m²
, vedere la munte, platou, cascade, mici lacuri naturale, cursuri și RIO NEGRO.
1 / 15
Hartă, evoluție prețuri și statistici
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB