DE VÂNZARE 3 camere, Bogota, Bogota, Columbia, Chico Navarra

DE VÂNZARE - Cod. 41158

  • Tipologie: 3 camere
  • Zona: 111 m²
  • Camere: 3
  • Podea: 1

Frumoasa Pent-house situat la etajul 6 al Intelligent Building Palma Magna, 7 ani , cu o înălțime de 2,35 metri, cu uși franceze mari și balcon francez care o fac foarte bine iluminat și vă permite să aibă lumină naturală în mod constant, prin care se pot bucura de o vedere spectaculoasă la răsărit sau apus de dealuri de est în timp ce vă relaxați sub căldura șemineului, pe care o casa unica dotata cu finisaje elegante , unde puteți trăi și împărtăși momente de neuitat cu familia în spațiile sale confortabile , care constau face dintr-o suprafață totală de 111, 96 m2 distribuiți într-o bucătărie în plan deschis, în stil L, cu bar și tejghea din marmură neagră și hotă; 3 dormitoare spațioase, primul cu baie privată și baie auxiliară pentru celelalte camere, precum și o baie socială pentru un total de 3 băi, sufragerie confortabilă, funcțională și confortabilă, cu spații suficiente pentru a vă putea bucura de căldura sa și în același timp au o scrisoare excelenta de acoperire pentru a primi invitatii. Clădirea are o recepție și un lounge comun; toate acestea la un preț de oportunitate de 750.000.000 de milioane de pesos, cu o taxă de administrare lunară de 600.000 de pesos.
Este situat într-unul dintre cele mai exclusive sectoare ale Capitalei; în Chico Navarra, unde veți avea privilegiul de a avea la îndemână diverse avantaje și nenumărate servicii, precum și căi de acces excelente precum strada 116, autostrada nord, bulevardul 19 și foarte aproape de mijloacele de transport public în masă.
Aici vă puteți bucura întotdeauna de apă caldă, deoarece clădirea este echipată cu un cazan central care alimentează toate apartamentele. În același mod, defecțiunile la sursa de alimentare nu reprezintă o problemă, veți avea o centrală de rezervă 100% și, ca și cum nu ar fi suficient, nu vă faceți griji cu privire la vehiculele dvs., aveți 2 locuri mari de parcare online și locuri de parcare disponibile pentru dvs. vehiculele vizitatorilor în subsol, în cazul în care vom găsi , de asemenea , depozitul , care are o înălțime ideală pentru a stoca tot ce ai nevoie; De la subsol te poți deplasa prin lift până la ușa casei tale și cel mai important și unul dintre avantajele securității sale interne, ai un cip de control al accesului la lift.
Fără îndoială, un spațiu ideal și visat pentru oricine; Dacă vă interesează și doriți să o cunoașteți și să extindeți mai multe informații, contactați-ne și vă vom programa programarea, astfel încât să o puteți vizita, să putem vorbi și să vă puteți face propunerile.
Chico Navarra este unul dintre cele mai bune locuri de locuit, întrucât este unul dintre cele mai exclusive sectoare ale orașului, s-a remarcat prin zonele sale verzi extinse, care pot fi savurate cu liniște și unde puteți împărtăși cu familia, călătoriți cu animalele de companie sau doar să se plimbe și să se bucure în timp ce admira frumoasele sale clădiri de apartamente și case de lux, cu arhitectura sa elegantă , care iese în evidență în sobrietatea fațadelor sale , care fac parte din identitatea Chicó Navarra. Acest sector elegant are diferite supermarketuri, lanțuri de magazine și întreprinderi comerciale de toate tipurile, cu acces ușor la diferite și importante centre comerciale, cum ar fi: Plaza 102 Shopping Center, Chicó Shopping Center, Chico Centro Shopping Center, Centro 93 Torre Norte, Alhambra Plaza Shopping Center, Portobello design Center, LAZUS Nod, 100 Street Building și în cazul în care marile centre comerciale de mare de poziționare în capitală ies în evidență , cum ar fi: Andino Shopping Center, Unicentro AK 15 Shopping Center si Hacienda Santa Barbara Shopping Center care sunt de aproximativ 12 minute cu mașina sau 4 km de mers pe jos. În plus, oferta sa gastronomică locală și internațională variată și atractivă îl plasează ca punct turistic de vizitat în oraș. În apropiere veți găsi importante centre de sănătate, școli, restaurante și magazine exclusive de decorațiuni. Cu siguranță un loc de resurse și sigur pentru a locui. Are căi de acces excelente, cum ar fi bulevardul 19, strada 100, 116 și autostrada Nord, și este, de asemenea, foarte aproape de a ajunge la transportul de masă.
Povestea spune că cuvântul „Chicó” provine din originea Muisca chicú, care înseamnă „Aliatul nostru”? Chicú a fost numele pe care l-au dat pârâului care se ridică în Dealurile de Est, un loc din apropierea sectorului.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB