DE VÂNZARE Bar/Restaurant/Club, Santa Marta, Magdalena, Columbia, calle 18 no 3-75

DE VÂNZARE - Cod. 38867

  • Tipologie: Bar/Restaurant/Club
  • Zona: 140 m²
  • Camere: 6
  • Podea: 1

La Canoa este o cafenea, restaurant, patiserie și brutărie franceză situată în centrul istoric al orașului Santa Marta, care funcționează din 2011.

Ani de funcționare: 8 ani
Cifra de afaceri anuală 125.000 €
preț de vânzare: 100.000 €

Aparat de cafea La Marzocco, 1 aparat de cafea, 4 mese din oțel inoxidabil, 2 frigidere, 2 congelatoare, 1 frigider, minibar , 1 pivniță de vinuri, 1 bară față și spate, 1 vitrină, 10 mese din lemn masiv, 40 de scaune, 5 mese pliante pentru evenimente, 3 invertoare de aer condiționat, 1 mașină de serviciu, 1 calculator și imprimantă cu sistem casa de marcat, 2 camere video, ustensile de bucatarie, patiserie si servicii, farfurii, articole de sticla, printre altele.

Locația:
Suntem înființați într-o casă republicană, 140 m2 renovată și adaptată activității sale, are o cameră cu aer condiționat și o cameră non-aer condiționat și un patio foarte plăcut. Suntem situați în inima centrului istoric, o zonă foarte activă de cafenele și restaurante, locuri obișnuite pentru excursii pentru turiști și localnici.

Clienții noștri:
Canoa a construit în acești ani o reputație puternică de calitate și servicii în rândul "Samarios" și vizitatorilor străini. Este important să subliniem faptul că clientela noastră nu este numai turistică, ceea ce permite companiei La Canoa să desfășoare o activitate anuală. De asemenea, ne bazăm pe o relație foarte bună cu hoteluri și pensiuni din oraș care ne recomandă întotdeauna. Avem, de asemenea, mai mulți clienți care își fac festivitățile la La Canoa.

Catering / catering / furnizor de alte restaurante și hoteluri Am creat o carte de clienți cu diferite hoteluri și restaurante din oraș, care ne ordonă în mod regulat diverse pâine specială, pentru feluri de mâncare și diverse preparate. Facem, de asemenea, de catering pentru evenimente de mare, cum ar fi nunta plajă și orice alt fel de celebrare.

Echipa noastră: echipa este foarte bine pregătită și ne însoțește mult timp, ceea ce va ușura și mai ușor procesul de recuperare.

Produsele noastre:
Pâinea de dimineață cu produse de ciocolată, croissant și alte produse de patiserie iese în stare proaspătă, pâinea este trimisă la diferite restaurante și hoteluri, la comandă, de la micul dejun, la specialități de cafea și sucuri de fructe, la mâncăruri a la carte la prânz care îmbină cele mai bune ingrediente locale cu cunoștințe de bucătărie franceză, cafea după-amiaza, produse de patiserie și cocktail-uri, cină de seară într-o atmosferă romantică și plină de viață.

Rețetele sunt organizate și scrise într-o colecție precisă și ordonată, care permite să le luăm la îndemână rapid și să menținem întotdeauna un standard de calitate și o realizare a unor feluri de mâncare identice. Ne bazăm pe procese bine documentate și documentate de fabricare și funcționare. ușor de urmat.

reputație
Recomandat în ghidul turmaneutic, cel mic inteligent și planeta singuratică, care a apărut în multe publicații naționale. Suntem foarte bine poziționați în rețelele sociale pe care Facebook 4362 îi place, instagram 2366 adepți și o pagină web cu toate informațiile necesare, care este foarte vizitat de asemenea. Tripadvisor: evaluare 4.5 din 5 și numărul 17 din 348 de restaurante din Santa Marta Google: calificări 4.6, Evaluarea Facebook: 4.8.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB