DE VÂNZARE Hotel, Lago de Tota, Boyacá, Columbia, Cuitiva Km 4

DE VÂNZARE - Cod. 42379

  • Tipologie: Hotel
  • Zona: 25000 m²
  • Camere: 6
  • Podea: 1

Acesta este site-ul perfect dacă doriți să vă retrageți într-o frumusețe naturală remarcabilă și nu vă deranjați despre apă.
Acesta este un hotel glamping în fața celui mai mare lac din Columbia și are o vedere uimitoare asupra lacului. Este la doar 3 ore de Bogota. Lago de Tota este una dintre cele mai sigure zone din Columbia, înconjurată de munți cu multă apă. Vremea pe tot parcursul anului este între 10 și 15 Celsius.
Hotelul are 6 cabine cu un design arhitectural deosebit, foarte unic. O zonă socială, unde oaspeții iau micul dejun sau cina, este dotată cu o zonă de bucătărie suficient de mare pentru numărul de potențiali oaspeți în viitor.
De asemenea, are și o casă a proprietarului, de unde puteți părăsi și administra în liniște hotelul. Are doua camere, bucatarie si living.
Suprafața are acces la lac printr-o potecă de plimbare, care este foarte solicitată de turiști.
Toată arhitectura a fost concepută pentru a fi în concordanță cu natura, pentru a oferi o experiență unică în care să simți acel sentiment de campare din tinerețe, dar cu facilități și confort deosebit, înconjurat de natură.
Trebuie să spun că nu te sături niciodată să fii în acest paradis pe pământ. Eu personal am trăit în timpul pandemiei timp de 4 luni și a fost o experiență destul de mare.
Acum locuiesc în Marea Britanie, iar gestionarea acestuia din cealaltă parte a iazului se dovedește a fi dificil. Sunt deschis să-l schimb cu un apartament în Marea Britanie.
Vânzările sunt în prezent de aproximativ 40.000 GPB brut pe an. Potențial, fără investiții considerabile, poate crește la 60K.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB