DE VÂNZARE 2 camere, RICAURTE - CONJUNTO HACIENDA PEÑALISA BAMBU, Cundinamarca, Columbia, CARRERA 11 #12-63

DE VÂNZARE - Cod. 41021

  • Tipologie: 2 camere
  • Zona: 55 m²
  • Camere: 2
  • Podea: 1

Este situat într-un municipiu columbian din departamentul Cundinamarca situat în provincia Alto Magdalena. Ricaurte dacă se află în orillas del río Magdalena, în desembocadura de los ríos Bogotá y el Sumapaz. El municipio de Ricaurte este fuzionat cu municipiile de Girardot (Cundinamarca) și Flandes (Tolima) la un 140 kilometri aproximativ de Bogota.
Istoria municipiului Ricaurte este legată de evoluția histologică a municipiului Girardot, deoarece Ricaurte a fost, în principiu, corregimiento de Girardot.

Prin urmare, regiunea este habitată pentru pueblo indigen din Panches în vremea dinaintea cuceririi, municipalitatea se naște ca asentamiento în orilla Río Magdalena în proximitățile de Girardot, denumită inițial ca corregimiento de "Peñalisa", jurisdicción del distrito de Girardot.

With the caída del sector agroindustrial de Girardot, the new dynámica economic of the región in the turistic activity, and the construction of the new vía des Bogotá until Girardot, se favorizează în mare măsură a corregimentului, care tuvo un unge cu construcția de paraje sobre la vía y lugares de alojamiento, până la consolidarea ca municipalitate în 1968 cu numele actual.

Turismul este principala activitate economică a Ricaurtei, pentru a consolida o infrastructură hotelieră și recreere foarte atractivă pentru capitalini, evidențiind hotelurile, condominii vacaționale și centrele recreaționale de mare capacitate.

Sin embargo la actividad agroindustrial no es despreciable, destacándose the production of oleaginosos (maíz, ajonjolí, sorghum ...), cereales, algodón y café.

El comercio se desarrolla principalmente a nivel local, y el de gran escala en el municipio de Girardot.

Jocuri de interes:
Río Magdalena: principalul atractiv natural și istoric de Ricaurte și din țară, în care se pot realiza activități ca navigare de contemplare, pescuit artesanal, balneari etc.

Islas del Sol: en jurisdicción del municipalidad hacia el sur del Río Magdalena se întâlnește unas islas en piedra, într-un peisaj natural și ideal ca loc de relajare, recreativ și de contact cu natura.

Infraestructura turistică: Ricaurte contează cu nenumărate locuri de cazare, între cele care se remarcă în condițiile vacanțiale. Los centros recreativos más importantes of country se întâlnește în regiunea și unele sub jurisdicție a municii

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB