DE VÂNZARE Teren agricol, Nilo (Between Girardot and Melgar), Cundinamarca, Columbia, Los Curos

DE VÂNZARE - Cod. 42649

  • Tipologie: Teren agricol
  • Zona: 20000 m²
  • Camere: 0
  • Podea: 0

Loturi mari și frumoase combinate de aproximativ 20.000 de metri pătrați fiecare (60.000 de metri pătrați în total), cu apă dulce furnizată de pâraie, de vânzare lângă Melgar, Girardot în municipiul Nilo, Cundinamarca. Parțial ondulat, plat și muntos, cu acces pe un drum asfaltat la jumătatea distanței de la oraș până la proprietate, iar restul în mare parte drumuri de pământ, dar în stare bună.

Două loturi de țară de vânzare. Ambele au munți și păduri, „uleiul viitorului”, și pământ foarte bun pentru citrice (mandarine, portocale, grapefruit, lămâi etc.). Surse excelente de vitamina C esențială pentru îngrijirea sistemului imunitar. Dar există și porumb, cacao, ananas etc.

Sunt situate într-un cartier din Nilo, Cundinamarce, care este unul dintre cele mai sigure orașe din țară. Nu vei rata oficialul columbian ESPRO (Școala de soldați profesioniști) de lângă Tolemaida, cea mai mare bază militară din țară, pe traseul către loturi.

Vecini foarte liniștiți, pașnici, majoritatea credincioși creștini, și climă simplă, excelentă pentru a obține energie solară tot timpul anului și a fi autosuficient, climă plăcută, transport disponibil, plin de oxigen, cu acces la furnizori de pește natural și ouă gratuite și proaspete. fructe. De asemenea, posibilitatea de a crea iazuri si de a avea ferme piscicole pe proprietati.

În apropierea epicentrelor turistice naționale, cum ar fi cel mai mare parc acvatic din Columbia, cunoscut sub numele de Piscilago, precum și parcul acvatic gonflabil și cluburile Compensar și Colsubsidio, accesibile din sudul Bogotei la trei ore și jumătate în orele de vârf sau de nord-est de Bogotá prin Mosquera, Cundinamarca.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB