DE VÂNZARE Altele (comerciale), USAQUEN, Bogota, Columbia, KR 7A #121-33

DE VÂNZARE - Cod. 41022

  • Tipologie: Altele (comerciale)
  • Zona: 273 m²
  • Camere: 12
  • Podea: 2

Usaquén este orașul numărul unu din districtul de capital din Bogotá. Este situat în nordul orașului. A fost un vechi municipiu al Departamentului Cundinamarca, a cărui origine datează din epoca precolumbiană
Numele său provine din cuvântul Muisca Usaque. Acest cuvânt, Usaquén, își are originea într-o practică a religiei Chibcha efectuată de preoții sau zaques-urile sale atunci când urma să fie construit un conac impunător pentru cacicul sau stăpânul lor. Acest obicei s-a numit Usaque, care etimologic, conform limbii chibcha, înseamnă: utilizare, „dedesubt” și acela, „băț sau lemn”, ale cărui semnificații unite ar da „sub băț”.
În acest oraș găsim cartierul Santa Bárbara, una dintre cele mai exclusiviste zone ale capitalei țării, care a crescut arhitectural într-un mod accelerat, amestecându-se între străzile sale înalte și clădirile moderne cu casele mari care încă se păstrează.
Este ușor accesibil, deoarece se află între Carreras Novena și Seventh și străzile 127 și 116. În plus, este extrem de ușor să ajungeți de pe Autostrada Nordului. Stațiile TransMilenio Calle 100 și Calle 106 sunt în apropiere, precum și un număr mare de stații și rute de autobuz care circulă prin sector.
Santa Bárbara este cunoscută pentru a fi al treilea cartier cel mai vechi din oraș, motiv pentru care găzduiește locuri de mare relevanță

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB