DE VÂNZARE Teren construibil, Santa Marta, Magdalena, Columbia, Minca

DE VÂNZARE - Cod. 30723

  • Tipologie: Teren construibil
  • Zona: 11700 m²
  • Camere: 1
  • Podea: 1

nJoy frumosul peisaj într-un climat perfect și înconjurat de proprietatea greenery.The, de mai mult de un hectar, a fost anterior o terasă de cultură indigene Tyrona și este situat pe pantele muntelui Sierra Nevada (Columbia), la 1000 de metri deasupra nivelului mării și se poate ajunge cu mașina în 45 de minute de orașul Caraibe Santa Marta și la 25 de minute de satul turistic ecologic al Mincă. Terenul se afla la 25 de minute de mers pe jos de la un cascade minunat și într-o zonă de cultură de cafea, cacao și multe tipuri de fruits.You tropicale sunt aproape atât paradisul pământesc cu clima tropicală de plajele vrăjită parc Tyrona, iar munți de până la 3000 de metri deasupra nivelului mării, cu vedere la mare, în picioare în fața unui șemineu și stau într-o lojă uitam tot felul de păsări.
Proprietatea este situată într-un loc privilegiat pe planetă și în funcție de cultura indigene thiis de munte este inima lumii. Sierra Nevada este cel mai înalt munte de coastă din lume, cu 5800 de metri deasupra nivelului mării sale.
Minca se poziționează printre cele mai importante destinații turistice din columbia și mai ales turismul de aventură, observarea păsărilor, turism ecologic, zone de interes antropologice pentru prezența diferitelor grupuri etnice, iubitori de natură și de liniște.

Proprietatea datorită locației sale pitorești și un acces ușor se preteaza la proiecte turistice, Hostales, modial, cabine, cotteges etc, etc
Există o cabină în proprietate, cu o camera, bucatarie si doua bai, unul extern.
Toate aceste elemente fac proprietatea unui teren foarte atractiv pentru un investitor atât potențialului turistic și pentru creșterea incredibil care câștigă zona în ultimii ani, iar în anii următori, tendința va fi la fel.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB